Categories
Meest populaire spellen

Beste game-apps om snel geld te verdienen

U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van sites waar u games kunt spelen voor cadeaubonnen en contant geld. Zijn ze legitiem? Welke zijn de beste? En hoeveel kun je echt verdienen?
Wat als ik je vertel dat je betaald kunt worden om online videogames te spelen?

Je zou waarschijnlijk denken dat het vaag klinkt.

Maak je geen zorgen, ik had dezelfde reactie. Het klonk tenslotte te mooi om waar te zijn; Ik bedoel, wie zou je betalen om videogames te spelen, en waarom? Hoeveel kun je echt verdienen en is het veilig?

Om daar achter te komen, heb ik ongeveer twee dozijn populaire games-for-cash-sites onderzocht. Het blijkt dat de meeste van hen nogal vaag zijn, omdat ze hebben betaald voor nep-gebruikersrecensies om gebruikers naar sites te lokken die nooit uitbetalen.

Vier van hen vielen me echter op als eerlijk, legitiem en misschien zelfs uw tijd waard.

Swagbucks

Swagbucks is misschien wel de nummer 1 locatie op internet voor het invullen van enquêtes, het bekijken van video’s en het spelen van online games voor contant geld. Het platform is goed gebouwd, goed beoordeeld en beschikbaar voor Android, iOS en via uw internetbrowser.

Bij aankomst in de gameshub van Swagbucks, zult u merken dat sommige games contant geld bieden en andere contant geld terug. Het is de moeite waard om te verduidelijken dat als je populaire spellen zoals Trivial Pursuit en Bejeweled 2 via Swagbucks speelt, je niet wordt uitbetaald, maar SB biedt je een kleine korting voor het geld dat je in de spellen uitgeeft.

In de tweede categorie betaalt Swagbucks u daadwerkelijk contant of met cadeaubonnen om bepaalde spellen te spelen. Sommige zijn herkenbaar, zoals Forge of Empires en Final Fantasy XV: A New Empire. Omdat je deze spellen effectief voor ontwikkelaars speelt, betaalt Swagbucks je het equivalent van ~ $ 2 per uur in punten, die je kunt inwisselen zodra je ongeveer $ 5 hebt verdiend voor een cadeaubon of PayPal-overschrijving.

Het concurrentievoordeel van Swagbucks is de verscheidenheid aan niet-game-activiteiten. Terwijl u punten verzamelt voor uw volgende uitbetalingsdrempel, kunt u een pauze nemen van games en video’s bekijken, enquêtes invullen en meer.

Mistplay

Mistplay betaalt je om nieuwe Android-games te spelen en geeft ontwikkelaars feedback op basis van je ervaring. Elke spelsessie van 2 tot 10 minuten kan het kasequivalent van $ 0,66 opleveren, en je kunt al vanaf $ 5 beginnen met het verzilveren van je punten. Mistplay zal je dan binnen 48 uur je cadeaukaart mailen.

Mistplay betaalt iets bovengemiddeld uit en ik bewonder het platform omdat het zowel ontwikkelaar- als gebruiksvriendelijk is. Ten eerste, ten voordele van ontwikkelaars die hun games testen via Mistplay, versnelt de app de geldopbrengsten naarmate je een game langer test, zodat je wordt gestimuleerd om langer te spelen en betere feedback te geven aan de makers. Ten tweede biedt Mistplay gebruikers een functie genaamd de “Mix”, waarmee het een afspeellijst met spelervaringen genereert op basis van je genre-voorkeuren (puzzel, platformactie, actie, enz.).

In totaal is Mistplay een geweldige plek voor gamers om nieuwe games te testen en ontwikkelaars te helpen terwijl ze een straaltje geld verdienen voor hun inspanningen. Wat games-for-cash-sites betreft, lijkt Mistplay een van de meest gezonde en goedbedoelde sites.

Lang spel

Long Game laat zich het beste omschrijven als een gamified spaarrekening. Wanneer u een storting doet op uw Long Game-account, automatisch of handmatig, beloont Long Game u met munten die u kunt gebruiken om games te spelen voor geldbeloningen. Opgericht door een in Californië gevestigde millennial die jonge mensen wil inspireren om te sparen, biedt Long Game een gratis proefperiode van 30 dagen en blijft gratis zolang je Direct Deposit gebruikt. Wat ook leuk is, is dat al uw geld FDIC-verzekerd is.

De gemiddelde APY in de branche is tegenwoordig ongeveer 1,0% en dat van Long Games is 0,1%. Die extra rente van 0,9% is in feite wat de jackpots van Long Game financiert. Alle spellen van de bank zijn gebaseerd op kansen, dus u ruilt in feite uw 0,9% rente in voor een kans op dagelijkse uitbetalingen variërend van $ 100 tot $ 1.000.000.

Voor jonge spaarders is 0,9% APY een vrij klein bedrag om te “gokken”, dus als de verleiding om meer munten te krijgen om games te spelen je aanmoedigt om op de lange termijn meer te sparen, kan Long Game een goede match zijn. Plus, als je op een dag $ 1.000 verdient in de Long Game-slots, zou je die 0,9% APY-kloof kunnen inhalen en nog wat!

InboxDollars

InboxDollars is, net als Swagbucks, een populaire bestemming om online geld te verdienen. De site biedt enquêtes, video’s en natuurlijk games om een ​​paar cent tot een paar dollar per uur te verdienen.

InboxDollars is beschikbaar als site en als Android-app (de iOS-app is alleen voor enquêtes) en compenseert ondergemiddelde uitbetalingsbedragen met een enorme verscheidenheid aan games om te spelen. Hun uitgebreide bibliotheek bevat klassiekers zoals solitaire, mahjong en sudoku, maar ook nieuwe mobiele games die moeten worden getest.

Als je al verslaafd bent aan eenvoudige browser- en mobiele games zoals de hierboven genoemde, is InboxDollars misschien een goed idee. Je zou immers met een uur of twee per dag je HBO- en Netflix-abonnementen kunnen betalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *