Categories
gaming-gadgets

Geweldige gaming-apparaten voor pc-gamers

Gamen is een serieuze zaak. Alleen al de game-industrie is in 2011 $ 74 miljard waard (ja, met een b) en de cijfers stijgen. De kans is groot dat je meerdere games gaande hebt op je smartphone en dat je thuis een of twee consoles hebt uitgerust voor wat zware gamesessies. Maar als je het over extreme gamestukken wilt hebben – laten we het deze keer beperken tot pc – dan zul je de showcase van vandaag zeker waarderen.

Fabrikanten over de hele wereld bedenken al jaren gaming-apparaten die verder gaan dan alleen de muizen, joysticks en toetsenborden. Sommige zijn gemaakt met het oog op duurzaamheid, andere voor extra functionaliteit en een verbeterde game-ervaring. De meeste zijn futuristisch en gestroomlijnd, maar ze zijn allemaal voor één doel gebouwd, om de beste gamesessie te geven die hardcore gamers verdienen.

Logitech Flight System.

Dit vluchtsysteem is een klasse apart en is perfect gemaakt voor uiterlijk en comfortabel gamen. Door het Force Feedback-effect in de joystick kun je zelfs windschering, turbulentie en g-krachten voelen, zodat je voelt dat je echt een vliegtuig bestuurt. Het gebruik van verlichte en programmeerbare knoppen aan de onderkant van de gashendel draagt ​​bij aan het effect, waardoor het voelt alsof je in een echte vliegtuigcockpit zit.

Razer Hydra.

Volgens Razer is dit ‘s werelds eerste bewegingsgevoelige gamecontroller voor pc, die in combinatie met goede connectiviteit zorgt voor een onberispelijke game-ervaring op een geheel nieuw niveau. Precieze magnetische bewegingsdetectietechnologie en het gebruik van ultralage latentie zorgen voor een snelle respons die het verschil maakt wanneer elke seconde telt.

Logitech G27-racestuur.

Racers zouden gek worden voor dit spelstuk. Bekijk wat het heeft: forcefeedback met twee motoren om je tractie-verliezen te laten voelen, gewichtsverandering, een zesversnellingsbak, stevige stalen pedalen voor nauwkeurig gas geven, remmen en schakelen en een stuur dat 900 ° draait, dat wil zeggen ongeveer 2,5 keer van slot tot slot.

Razer Nostromo.

Een ergonomisch ontworpen 8-weg directionele gamepad met 16 programmeerbare en Hyperesponsive ™ -toetsen voor betere controle over je games. Het heeft een zacht aanvoelend rubberen polskussentje voor extra comfort.

Thrustmaster T-Flight Hotas X Flight Stick.

12 knoppen en 5 assen, allemaal volledig programmeerbaar, een exclusieve “Mapping” -knop, waarmee u functies direct en gemakkelijk van het ene onderdeel naar het andere kunt schakelen en om de gebruikerservaring te vergroten, kunt u ook de bewegingsweerstand programmeren voor de joystick.

Logitech G930-gamingheadset.

Als multi-player modes jouw ding zijn, wil je dat deze gamingheadset de witte ruis blokkeert, zodat je je kunt concentreren op de verschillende geluiden van de game en teamplay. Met een noise-cancelling microfoon, 2,4 GHz draadloze connectiviteit, surround sound, kun je je commando’s soepel en duidelijk aan teamgenoten ontvangen en overbrengen.

Razer Naga.

Een andere muis die is gebouwd voor intensief gamen, de Razer Naga is een ergonomisch ontworpen gamingmuis met 17 programmeerbare MMO-geoptimaliseerde knoppen. Ook heeft deze muis een scrollwieltje dat in 24 verschillende standen geklikt kan worden voor geavanceerd gamen.

Saitek X52 Flight Control-systeem.

Deze gamecontroller is gebouwd voor vluchtsimulatiespellen en heeft een instelsysteem van de handgreep met 5 standen, is ontworpen voor comfort en verbeterde gameplay. Het heeft zelfs een LCD-scherm.

Razer Ferox Gaming-luidsprekers.

Het zijn geen verrekijkers of mini-energiecentrales. Deze twee buizen zijn gaming-luidsprekers met 360 ° omnidirectioneel geluid. Perfect voor gamers die de volledige surround sound-ervaring willen.

Saitek Pro Flight Yoke.

Als joysticks niet je favoriete vlieghulpprogramma’s zijn, dan zou deze misschien beter passen – een roestvrijstalen as en precisielagers voor soepele bediening, een stopwatch om je vluchttijden bij te houden, een gashendel met drie hendels om het vliegtuig in het spel te versnellen , zoals je dat in werkelijkheid zou doen in een cockpit.

Cyborg amBX.

Nog een toevoeging aan de gezonde game-ervaring, dit zijn game-lgihts die je kamer de bijpassende sfeer geven die je in de game ervaart. Voor games die amBX ondersteunen, veranderen deze lampjes automatisch op elk moment afhankelijk van de lichtomstandigheden in de game.

Razer Tiamat Gaming Headset.

Ervaar 7.1 Surround-geluid met deze gamingheadset voor heldere en duidelijke geluiden in uw game. U kunt het geluid voor elk kanaal afstemmen met de geavanceerde controller die bij de headset wordt geleverd. Het heeft zachte oorkussens om de headset gemakkelijk en comfortabel over uw oren te laten passen.

Thrustmaster Ferrari Wireless GT F430 Cockpit.

Deze rijsimulator is geïnspireerd op de Ferrari 430 Scuderia en heeft twee metalen pedalen die aan de cockpit zijn bevestigd, voor maximale stabiliteit en gamen op hoge snelheid, een precisiestuur voor de perfecte controle tijdens een gesimuleerde race. Het stuur is tevens afneembaar, hierdoor berg je hem ook gemakkelijk op. Het stuk is volledig programmeerbaar en heeft ook een eigen intern geheugen.

Logitech G300-gamingmuis.

Deze muis ziet er misschien ingetogen uit, maar laat je niet voor de gek houden. Perfect ontworpen voor gaming, het heeft 9 programmeerbare knoppen, voor gemakkelijke toegang tijdens het spelen en het ondersteunt de opslag van drie gebruikersprofielen, samen met hun verlichtingsvoorkeuren, zodat je die profielen zelfs op een andere pc kunt terugvinden! Deze muis kan ook probleemloos werken op een breed scala aan oppervlakken.

Saitek P3600 Cyborg Force Rumble Pad.

Ontworpen als een gameconsole, kunnen de knoppen op deze Rumble-pad worden geprogrammeerd met spelopdrachten en kun je ook spelen op de analoge joysticks. Deze gamepad is ontworpen om je uren of zelfs dagen een comfortabele game-ervaring te bieden. Het heeft een FPS-knop waarmee je je controller met een enkele slag kunt configureren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *