Categories
gaming-gadgets

7 BUDGET GAMING-ACCESSOIRES VOOR NIEUWSBRIEFEN

Nadat u uw tijd in

vol studeren, of om een ​​deal te sluiten, lijkt een sessie van een wild spel een must! Het

is de veiligste manier om alle vermoeidheid weg te nemen en je oververmoeide te ontspannen

spieren. Volgens onderzoek onder 1000 gamers, 55 procent van hen

gespeeld om de rand van hun stress te halen.

Hoewel een spelspreuk alles te maken heeft met sterke emoties en vaardigheden, is er nog steeds een sleutel om het meeste uit deze uitzonderlijke ervaring te halen. Dat wil zeggen, uw game-afleveringen upgraden met hightech gamingaccessoires. Naast het aanpassen van functies zoals lichteffecten, betere geluidssystemen, enz., Voegt het een hogere mate van

triomf in de lucht.

Om op ons budget te besparen, zouden we kunnen overwegen om met de gewone toetsenborden en muis te spelen – ze werken zeker ook – maar ze zijn niet ontworpen met aandacht voor de ergonomie en liggen dus een stapje achter op de ideale accessoires.

Vooral voor beginners, die hun eerste stappen in de wereld van gaming zetten, heb je wat hulp nodig van de geschikte accessoires die een vuist maken.

7 BUDGET GAMING-ACCESSOIRES VOOR NIEUWSBRIEFEN

Als je denkt dat je onvoldoende kennis hebt over de spelaccessoires in je handen, dan is dit jouw plek om vast te houden en van te leren.

MUIS

Muizen kunnen aanzienlijk variëren in prijs, prestatie en betrouwbaarheid. Omdat er een muis voor nodig is om de vijand te navigeren, te richten en aan te vallen, vormt het een integraal onderdeel van de spelopstelling. Alle professionele gamers hebben torenhoge records dankzij hun onverslaanbare muizenleger. Houd bij het kiezen van een muis rekening met het soort games dat je speelt en wat de positie van je grip is. Andere dingen

overwegen zijn comfort, maatwerk, functionaliteit en reactievermogen. U

Ik wil niet dat de muis vast komt te zitten terwijl hij op de borst van de rivaal mikt, toch?

Een van de beste merken voor gamingmuizen is Razer, dus als beginner wil je er misschien mee beginnen.

TOETSENBORD

Je kunt een vijand missen met een vertraging van een seconde. Daarom zijn zeer responsieve toetsenborden vereist voor speldoeleinden. De meeste hebben mechanische toetsen om de karakters van het personage te simuleren

beweging en alle andere activiteiten die er via worden gedaan. Wat maakt een gamen

toetsenbord ideaal voor het motief is de verbeterde bouwkwaliteit, achterblijvende invoer,

maatwerk, etc.

Een van de functies zijn verlichte toetsen die van het doel afgaan voor het geval je speelt met uitgeschakelde lichten. Omdat een toetsenbord je helpt om een ​​sterkere controle over het spel te krijgen, moeten nieuwkomers ermee vertrouwd raken om hun vaardigheden en talent te optimaliseren.

De populaire merken voor gaming-toetsenborden zijn SteelSeries, Razer, enz.

HOOFDTELEFOON

Een blinde zou een moordenaar aan zijn voetstappen lokaliseren, wat als je een soortgelijk patroon zou volgen?

Vooral bij gamen kom je vaak in situaties terecht waarin je een tegenstander wilt lokaliseren die achter de tank staat zonder jezelf bloot te stellen, in dergelijke gevallen is de veiligste manier om te wachten en aandachtig naar hun voetstappen te luisteren. Zoals duidelijk is, kan dit alleen met een T worden gedaan als u de ideale headset heeft. Met hun

sensationeel hoorsysteem, ervaart u een hyperreële auditieve episode, die

stelt u in staat uw verhuizing verstandiger en strategischer te plannen.

Beginners vinden het vaak moeilijk om de gevaren te vermijden, maar met headsets van hooggeplaatste merken zoals Turtle Beach zullen ze gealarmeerd worden voordat ze op een kilometer afstand van hen bombardementen dreigen te lopen, dat er kogels naar hen worden gegooid of dat ze onopvallend dichterbij komen. .

USB-APPARAATADAPTERS

Een adapter kwalificeert als een USB-apparaat dat helpt bij draadloze communicatie tussen een pc en een apparaat. Het omvat zowel het aansluiten van het toetsenbord als de muis. De reden om dit op te nemen, is om de draadloze functionaliteit van uw computer te verbeteren. Door u een betrouwbaardere Wi-Fi-verbinding te geven, zorgt het voor een soepele en constante weergave.

EEN GAMINGSTOEL

Urenlang constant spelen kan leiden tot stijve spieren en rugpijn. Aanvankelijk lijkt het misschien onbeduidend, maar op de lange termijn kan het verder gaan dan genezen,

die uw dagelijks leven beïnvloeden. Dr Zadro, een hoofdonderzoeker,
Nieuwelingen hebben vaak hun ogen gevuld met nieuwsgierigheid en opwinding, wat hen leidt tot onophoudelijk fotograferen en continu gamen. Daarom is het voor hen bijzonder relevant om een ​​ergonomische stoel aan te schaffen die erop gericht is uw rug voldoende te ondersteunen met zijn lendenkussens.

Met een ergonomische stoel die uw rug heeft (letterlijk en figuurlijk), kunt u chronische of andere lichamelijke pijnen vermijden zonder de speeluren in te korten. Anders, wie weet, zou je kunnen bijdragen aan de gok van dr. Zadro. Merken om naar te zoeken: Secretlab Titan 2020-serie, GT Racing PRO.

GAMING-MONITOR

Je denkt misschien: “Ik heb al een monitor, laten we die overslaan”, nou ja, een game

monitor heeft, net als elk ander accessoire, een groot verschil met de

gewone.

Hoe we dingen visualiseren, hoe snel het is, hoe we ze interpreteren, etc. wordt allemaal bestuurd door een monitor, ja, het is meer dan alleen een doos. Omdat u verantwoordelijk bent voor de belangrijkste taken, is het cruciaal om rekening te houden met functies zoals de frequentie en de motor

paneel alvorens te kopen.

120Hz-monitor is tweevoudig sneller dan de 60Hz-monitor, wat betekent dat je de beweging twee keer eerder en vloeiender ziet. De FPS-factor is echter een nadeel als we het hebben over 120Hz-monitoren, en je kunt duidelijk de botsing van hun bewegingssnelheid opmerken.

Als beginner is het ideaal om een ​​60Hz-monitor te selecteren die schouder aan schouder gaat met de FPS (60 fps).

Eersteklas merken zijn onder meer Dell, dus probeer het eens.

EEN MUISMAT

Het maakt niet uit hoe irrelevant het u, voor een beginner, lijkt om de juiste muis te hebben

pad is net zo essentieel als weten hoe je de trekker overhaalt.

Dekt uw muismat een gedeelte van precies de helft van uw bureau? Als dit niet het geval is, moet u overwegen om een ​​nieuwe te kopen. Dit is om te voorkomen dat het bureau het slachtoffer wordt van uw agressieve bewegingen en uiteindelijk verslijt. Sommige muismatten zijn zacht, andere juist het tegenovergestelde.

Zachte oppervlakken bieden een betere weerstand, terwijl harde oppervlakken een snellere beweging mogelijk maken; dus uiteindelijk hangt het af van de voorkeur van een individu.

De bovenstaande zeven accessoires zijn beperkt, rekening houdend met het feit dat een beginner dit artikel leest. Daarom, door een paar van deze gadgets te ervaren, ontdek je de weg om een ​​professionele gamer te worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *